Poslednji osvrt na 2009

Došao je i taj poslednji dan u 2009. godini kada je red malo se osvrnuti natrag da vidimo šta smo sve prošli pre nego otvorimo šampanjac i zakoračimo u Novu 2010 Godinu.

U Januar smo tradicionalno zakoračili sa Božićnim SMS Čestitkama a tih dana zbog problema sa ruskim gasom bilo je veoma bitno da imate nekoga da vas greje oko srca.

U Februaru nas je ponovo posetio Iron Maiden a ja sam nakon što sam očistio par metara snega zapalio na aerodrom i odleteo preko bare na sjajnu FOWA konferenciju.

U Martu sam saznao da čak i u doba surovog kapitalizma u Srbiji stvari i dalje funkcionišu sa primesama Balkanskog šarma što se kod mog poziva broja 988 ispostavilo kao veoma dobra stvar.

U Aprilu sam objavio tobožnji kraj posle 4 godina Blogovanja a Blogodak je kao uveo članarinu preko infostana. Zbog ove dve zajebancije i dan danas dobijam mailove tipa “A ko sada piše na dinke.net”, a tu i tamo javi mi se poneki zabrinuti korisnik Blogotka zbog računa za infostan 🙂

U Maju sam po prvi put dobio i SMS Scam, a imali smo zadovoljstvo da prisustvujemo sjajnom takmičenju u Driftu u ovoj našoj maloj kasabi.

U Junu sam napisao opsežnu analizu o stanju u srpskom tenisu a Nick Slotter nas je konačno posetio nakon što smo sami morali da se postaramo za predsednika.

U Julu smo uz novi Firefox 3.5 proslavili tačno 40 godina od spuštanja na mesec, a ja sam napisao interesantno poređenje Top Sajtova i Top Tenisera.

U Avgustu smo najavili još jedan Blogopen, a postao sam i korisnik Twittera nakon čega je isti bio down gotovo 48 sati. Apple je izbacio Snow Leopard koji naravno nije bilo moguće tek tako poručiti online jer … Your country is not supported!

U Septembru smo imali još jedno druženje na Blogopenu, upoznao neke veoma drage ljude a Niš ponovo vratio na listu omiljenih gradova.

U Oktobru smo saznali da Microsoft ima još mnogo toga da nauči od Apple-a (barem kada je marketing u pitanju), a imali smo i još jedan BizzBuzz.

U Novembru sam nakon što sam po n-ti put ispušio za iPhone odlučio da sebe počastim sjajnim HTC Hero-om, koji je baš ovih dana čak i kod nas dobio laskavi status telefona godine.

I Decembar … busy month gde sam se na Blogu konačno vratio svojim korenima – pisanjem korisnih tekstova o stvarima od kojih živim … još uvek 🙂

Nadam se da će nam 2010 biti barem isto ovako dobra.

Srećna Nova Godina

2 thoughts to “Poslednji osvrt na 2009”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *