BizBuzz 2009

BizBuzz ponovo. Prošle godine sećanja su bila previše jaka, ove godine ipak nisam dozvolio sebi da mi duhovi prošlosti pokvare zabavu i uskrate zadovoljstvo da ponovo vidim neke drage ljude.

BizBuzz je verovatno jedina konferencija koja ima kafanski vodič, a ja sam se juče spremao da budem verni izveštač sa tog segmenta konferencije. Obzirom da sam odluku o putu za Niš doneo praktično u poslednjem trenutku, “conference pass” nisam ni imao tako da je sve bilo podređeno druženju (da ne upotrebljavam neke buzz reči tipa networking i sl.).

Iako nisam video ni jedno jedino predavanje, u razgovoru sa sagovornicima stekao sam utisak da je ovo prva konferencija u Srbiji u kojoj su predavači bili bolji od organizatora. Kažu da je Gaga Đermanović bila sjajna kao i Eniac, za Bizija kažu da je održao kontroverno predavanje a ostali … ne tako snažni utisci da bi se o njima preterano pričalo (da ne kažem twitovalo). :)

S druge strane Hotel u kome je bio bizbuzz delovao je poprilično “trashy”, u slučaju da dočekate da vas usluže kafa je bila očajna, wifi je većim delom bio potpuno mrtav a u momentima kada bi oživeo vukao se kao crv … a izbor kafane 12km od Niša za večeru … bez komentara. Da spomenem i to da devprotalk.com forum na kome sam ponosni mod nije ni spomenut na sajtu bizbuzz-a uprkos velikoj podršci članova foruma.

Naravno, moj prvi cilj dolaska bio je da provedem još koji sat sa mojim omiljenim blogerima i twiter ovisnicima i u tom smislu moj dolazak u Niš bio je pun pogodak!

Moje slike na FB-u
Ostali Blogeri o BizBuzz-u

6 thoughts to “BizBuzz 2009”

  1. Divno je biti “omiljen”, hvala ti što si se potrudio u svakom smislu :) Sad kad otpatismo Francuze, možemo se opustiti i sledeći put u mapu upisujemo Mehanu ;)
    P. S. Pratim Jovanu, Saru, tebe kroz prethodne mesece ipak, neću ništa da komentarišem, poljubac za Sandy :)

  2. Хммм, не знам да ли је раније било али се тренутно, на http://www.bizbuzz.rs може видети DPT лого у одељку “Пријатељи”. Слично, лого се налазио и на једном од банера са пријатељима/спонзорима конференције.

  3. ^Naravno da je dodat naknadno, plus ako malo bolje pogledas videces da ne postoji nijedna rec o devprotalk-u osim samog logoa, sto nije slucaj sa ostalim “prijateljima” koji se nalaze na toj strani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *