Mali Batica

I tako ja u nedelju čekam tekmu na tv b92 (derbi španske lige, Barselona – Valensija). Nema. Na tv-u je mali batica. Tražim druge kanale, ali nema. B92 je vlasnik eksluzivnog prava za prenos utakmica španske lige, prisećam se u magli obaveštenja od strane mog cable provajdera (sbb).

Ok, čekamo snimak. 23h snimak počinje, tekma ide, a na gornjoj četvrtiti ekrana ide kajron:

u kući malog batice perica je … bla bla bla …

posle 2 minuta

u kući malog batice mikica je … bla bla bla …

Ugasim TV.

Juče liga šampiona. Odgledam prenos dela tekme, i čekam pregled ostalih, ali ne … prvo mali batica.

Ugasim TV.

Danas, pustim opet b92, vesti u 18:30 koje redovno pratim (šta ćeš niko nije savršen). Jedna od udarnih vesti glasi “b92 svakoga dana gleda sve više gledalaca, a sve je to počelo sa emitovanjem … malog batice …”.

Ugasim TV

U 20:15 puštam b92 kako bi gledao prenos lige šampiona. Inter-Bajern, tekma počinje u 20:45, ali obično se uključe ranije sa gostima u studiju (Radoman), uključenje sa stadiona pred utakmicu i sl. Ali ne. na TV-u je opet mali batica.

Ugasim TV ali ga posle par sekundi ponovo uključim. Setujem b92 na tamo 65 mesto na skali.

OD DANAS VI STE ZA MENE PINK.

11 thoughts to “Mali Batica”

 1. Pa sto se mene tice, jednostavnije je da iznajmim pornjavu pa da gledam sta ‘ce se desi. Jos samo fali da im stave vijagru i spanske musice u case i eto jos gledanosti. Od 5.oktobra ne da su postalji vrhunsko djubre, nego gori od Pinka. Pink nikad nije ni krio sta radi, a nije ni mogao.

  Ovo je kriminal teski koliko se se izdeformisali. Ali sta ces. Izgleda da ima jos kretena u Srbiji koji vise vole da gledaju tudja zaskakivanja na TV-u, umesto da urade nesto u svojoj kuci. Nezrelost masa, a sta drugo da ti kazem.

 2. Videh juce na drugom programu TV Pink (koji je krajnje neobicnog naziva – B92), gostuje kod Timofejeva Goga Sekulic. I pitam se zasto niko nije o tome bio obavesten u udarnim vestima?

  Mada, oni su davno pukli…
  Ipak, sjajan post.

 3. E moj ti…
  ja sam prebacio b92 na poslednje mesto (odma pre kamere na ulazu u soliter) još prošle sezone.
  Jednostavno smorili arogancijom i drago mi je da nisam sam u uočavanju.
  B92 se polako pretvara u ono protiv čega smo se borili…

 4. Ahaha :) Ja sam gi turio na kanal 54. Prvo sam samo izbegavao kanal br. 2 gde su bili, ali kada sam primetio da sa channel plus/minus često pređem preko batice, prebacio sam ih na začelje tabele gde će i ostati, barem dok traje taj batica. Kao što napisah na jednom forumu jedina stvar gora od Pinka je kopija Pinka.

  Ovo sa snimcima Primere je samo jedna od brljotina ove televizije i njihove programske sheme, a najnovije sadržaje i da ne spominjemo. Ali ako Timofejeva zamene nekom voditeljkom u minjaku sa silikonima, tada bi sve bilo na svom mestu.

 5. U pravu si, jadni su skroz, ja sam imao tu nesrecu da prebacim na b92 (da budem iskren domace tv uopste i ne gledam) kad je neki olos djuskao pored nekog malog bazena uz turbo folk. Izgleda Rke Koke samo na b92!!!

  I sto bre da zbog njih moram da slusam onog drekavca koji komentarise F1. Da nisu seljaci uzeli prenos lepo bi smo gledali F1 na HRT_u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *